جلسه مشترک گروه پژوهشی کرم ابریشم و مرکز توسعه نوغانداری کشور | یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹:۰۹

گروه پژوهشی ابریشم دانشگاه گیلان طی نشستی با رئیس جدید و کارشناسان خبره مرکز توسعه نوغانداری کشور، سرفصل های همکاری های مشترک دانشگاه گیلان و مرکز توسعه نوغانداری کشور را بررسی نمود. در این جلسه که با حضور معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده کشاورزی و نمایندگانی از گروه های باغبانی و اقتصاد کشاورزی برگزار شد توسعه همکاری فی مابین دانشگاه گیلان و مرکز توسعه نوغانداری درخواست و مقرر شد افق های آتی صنعت نوغان و ابریشم طی یک مطالعه جامع و راهبردی تعیین شود. همچنین دانشگاه گیلان در معرفی مناسب ترین هیبریدهای کرم ابریشم جهت عرضه به نوغانداران ، معرفی بهترین ارقام توت سازگار با مناطق مختلف جغرافیایی کشور و مبارزه و کنترل آفت پروانه برگ خوار توت کمک های لازم را ارائه نماید. همچنین گروه پژوهشی ابریشم ضمن برگزاری جلسات تخصصی منظم و با مصوبه های معین بازوی کارشناسی تصمیم گیری های آتی باشد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده علوم کشاورزی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir