حضور عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان در پنجمین کارگاه بین المللی نماتد شناسی سازمان ECO | یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۱۲:۰۳

پنجمین کارگاه بین المللی ظرفیت سازی در علم نماتدشناسی توسط بنیاد علمی سازمانECO(شامل کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، گرجستان، تاجیکستان و قرقیزستان به میزبانی کشور پاکستان و در شهر بندری کراچی به مدت ۱۰ روز از تاریخ ۲۳ بهمن تا ۳ اسفندماه سال جاری برگزار شد. اهداف برگزاری این کارگاه،توسعه ظرفیتهای تحقیقات نماتدشناسی و مدیریت آنها،شناسایی نواقص روشهای رایج نماتدشناسی در حفاظت گیاهان و بهره گیری از پتانسیل موجود جهت ارتقای آنها، توسعه همکاری در بین کشورهای عضو در زمینه نماتدشناسی با تأکید بر حفاظت گیاهان بودند. در این راستا و براساس اعلان معاونت همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم، جناب آقای دکتر سالار جمالی عضو هیئت علمی گروه گیاهپزشکی، دانشکده علوم کشاورزی در این کارگاه حضور یافته و با ارائه مقاله ای به وضعیت کنونی این علم و تحقیقات انجام شده در ایران پرداختند. در این سفر، نشستهایی با حضور نمایندگان سایر کشورهای عضو برگزار و زمینه های همکاری مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده علوم کشاورزی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir