نشست تخصصی بررسی مسائل نوغانداری استان گیلان | چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۰۱:۴۸

نشست تخصصی بررسی مسائل نوغانداری استان گیلان توسط گروه پژوهشی کرم ابریشم دانشگاه گیلان و با همکاری مرکز توسعه نوغانداری و مرکز تحقیقات ابریشم در تاریخ اول دی ماه ۱۳۹۵ در محل تالار حکمت دانشگاه برگزار شد. در این نشست که با حضور بیش از ۸۰ نوغاندار منتخب از سراسر استان گیلان، نمایندگان دستگاه های اجرایی و کارشناسان برگزار شد نتایج نظرسنجی که اخیراً از ۱۴۰ نوغاندار منتخب استان درباره مشکلات و چالش های نوغانداری به دست آمده بود ارائه شد. سپس ۱۰ نفر از نوغانداران دیدگاه های خود درباره مسائل مختلف را ارائه نمودند به دنبال آن مسئولین مرکز توسعه نوغانداری کشور و مرکز تحقیقات ابریشم کشور نیز پاسخ های لازم با مطرح کردند. در پایان مدیر گروه پژوهشی کرم ابریشم دانشگاه گیلان ضمن جمع بندی نظرات مختلف نوغانداران و کارشناسان، بیانیه این نشست تخصصی را در ۱۰ بند قرائت نمود که در این بیانیه راه کارهای لازم برای بهبود درآمد نوغانداران، بهبود کیفیت تخم نوغان عرضه شده، افزایش نیروی انسانی فعال در نوغانداری، احیاء توتستان ها، تغییر ساختار تلمبارها، کنترل بیماری ها و آفات، بیمه نوغانداری، ارائه تسهیلات حمایتی ، نظارت بر بازار خرید پیله و ایجاد سامانه نوغانداران ایران ارائه شد.

تصاویر سمینار

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده علوم کشاورزی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir