برگزاری کارگاه آموزشی ساز سنتور توسط استاد روزبه رحیمی | سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۵۰:۴۹

باهمت انجمن علمی موسیقی ،کارگاه آموزشی ساز سنتور توسط استاد روزبه رحیمی،کارشناس ارشد نوازندگی ساز ایرانی در ساعت ۱۴ روز یکشنبه مورخ ۷ خرداد ۹۶ در گروه موسیقی دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان برگزار شد.در این برنامه بیش از ۲۰نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان  که به صورت تخصصی به فعالیت موسیقی می پردازند،حضور داشتند.استاد رحیمی در طول ۴ ساعت نظریات خود را در مورد مبانی اصلی نوازندگی ساز سنتور شامل وضعیت صحیح بدن در هنگام نوازندگی،چگونگی نواختن صحیح مضراب،و ….را به صورت جمعی و انفرادی به حاضرین آموزش دادند و به علت بیان شیوا مدت زمان طولانی جلسه باعث خستگی نشد. از دیگر مباحث مطرح شده  در این جلسه می توان به نحوه ی صحیح کوک کردن ساز سنتور، طریقه صدادهی بهتر این ساز و ویژگی های  ذاتی ساز ایرانی و تفاوت و امتیاز آن نسبت به موسیقی کلاسیک اشاره کرد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده معماری و هنر
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir