انتخاب دکتر کریمی آذری به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده درهفته پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان در سال۱۳۹۵ | یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۱:۴۶

هفته پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان طی مراسمی با حضوررئیس دانشگاه، اساتید و دانشجویان به همراه تقدیر از پژوهشگران برتر و با تاکید بر حرکت به سمت تقاضامحوری و درآمدزایی از پژوهش های علمی به پایان رسید.
در این مراسم دکتر رضی رئیس دانشگاه گیلان طی سخنانی ضمن تبریک هفته پژوهش به پژوهشگران و دانشوران دانشگاه، از همه کسانی که با وجود محدودیت ها و موانع چراغ پژوهش و فناوری را در دانشگاه روشن نگاه داشتند تشکر کرد.

در پایان از پژوهشگران هیأت علمی و دانشجو در دانشکده های گوناگون با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد که آقای دکتر کریمی آذری به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده معماری و هنر و آقای حمیدرضا بهارلویی به عنوان دانشجوی برتر دانشکده معماری و هنر برگزیده شدند.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده معماری و هنر
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir