***اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر | یکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۹:۰۸

بنیاد ملی نخبگان براساس آیین نامه”اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعدادبرتر”تسهیلات ویژه ای را در قالب چهار جایزه آموزش،پژوهش،فناوری و فرهنگ شامل تسهیلاتی از قبیل(کمک هزینه)دانشجویی،اعتبار آموزش یاری،اعتبار پژوهش یاری،اعتبارفن یاری،اعتبار توامندی آموزشی،اعتبار ارتباطات علمی،اعتبار توان مندی کارآفرینی و …به دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه های کشوراعطا می کند که شرایط بهرمندی از آن و مهم ترین نکات این جوایز به شرح زیر اعلام میشود:

آیین نامه “اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر”

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بنیاد نخبگان گیلان به آدرس اینترنتی guilan.bmn.ir مراجعه نمایید.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده معماری و هنر
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir