برگزاری سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه گیلان | یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰:۵۷

در این جشنواره آثار هنری در رشته ­های خوشنویسی، نقاشی و طراحی، نماهنگ، عکس، فيلم کوتاه، پويانمايي، مالتی مدیا، طراحی پوستر، و تصویرگری آیات و قصص قرآنی به رقابت می­پردازند و در هر رشته ۵ اثر برگزیده خواهد شد. آثار باید تا ۲۰ ارديبهشت ماه سال ۹۶ به دبيرخانه جشنواره واقع در معاونت فرهنگی دانشگاه تحویل داده شود.

خوشنويسي: رقابت در شاخه‌هاي مختلف خوشنويسي مانند نستعليق، ثلث و نسخ، و حول محور سوره قدر صورت می­گیرد. اندازه اثر حداكثر ۷۰*۵۰ سانتي متر و داراي قاب باشد. آثار رسيده در شاخه­هاي مختلف، جداگانه ارزيابي و در هر شاخه يک اثر برتر معرفي خواهد شد (در مجموع تا ۵ برگزیده).

نقاشي و طراحی: اين رشته پذيراي آثاري است كه در قالب نقاشي و طراحی بر محور سوره قدر توليد شوند. اندازه اثر حداقل ۴۰*۳۰ و حداكثر ۷۰*۱۰۰ باشد.

نماهنگ: در اين رشته آثار توليدي دانشجويان در زمينه نماهنگ (كليپ و وُله یا صوتي و تصويري) به رقابت مي‌پردازند و بر اساس معيارهايي همچون مضمون غني، تكنيك عالي، سوژه جذاب و موارد ديگر ارزيابي خواهند شد. محور توليدات سوره قدر است. زمان نماهنگ بايد حداقل ۳ و حداكثر ۵ دقيقه باشد.

عكس: مربوط به آثاری است كه با محوريت سوره قدر تولید شوند و شامل انواع تكنيك‌هاي عكاسي مي‌گردد. اندازه چاپ عكس بايد ۳۰*۴۰ سانتي متر باشد. تحویل فايل اصلي با فرمت JPG با رزولشن ۳۰۰ الزامي است.

فيلم کوتاه، پويانمايي و مالتی مدیا: آثار توليدي بر اساس معيارهايي همچون مضمون غني، تكنيك عالي، سوژه جذاب و موارد ديگر ارزيابي خواهند شد. محور توليدات سوره قدر است. زمان آثار بايد حداقل ۳ و حداكثر ۵ دقيقه باشد.

طراحي پوستر: آثار ارائه شده بايد بر محور سوره قدر توليد شوند. اندازه اثر حدكثر بايد ۷۰*۵۰ سانتي متر به صورت پرينت شده باشد و همراه با CD حاوي فايل JPG و فايل اصلي با فورمت برنامه گرافيكي كه پوستر با آن طراحي شده است، تحویل شود.

تصویرگری آیات و قصص قرآنی: محور آثار داستان زندگاني حضرت موسي(ع) و پيامبر اكرم(ص) بر مبناي كتاب قصه­هاي قرآني تاليف آيت الله مكارم شيرازي به كوشش سيد حسين حسيني و آموزه­هاي مطرح شده در كتاب مثال­هاي زيباي قرآني آيت الله مكارم شيرازي به كوشش ابولقاسم عليان ن‍ژادي است. اندازه اثر حداقل ۴۰*۳۰ و حداكثر ۷۰*۱۰۰ باشد.

نکات مهم:

• آثار هنري بايد فاقد شيشه و قاب ارزشمند باشد و براي سالم ماندن و مخدوش نشدن در طول جشنواره نکات احتیاطی صورت پذيرد.
  • در هر رشته از هر دانشجو فقط یک اثر پذيرفته مي­شود و درج نام، نام خانوادگي و نام دانشکده بر آثار الزامي است. همچنین آثار می­توانند به صورت گروهی تولید و با نمایندگی یک نفر از گروه به جشنواره ارائه شوند.

جوایز: در هر رشته­ی هنری به ۵ اثر برگزیده جوایز زیر اهدا می­شود:

• نفر اول: مبلغ ۵ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
  • نفر دوم: مبلغ ۴ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
  • نفر سوم: مبلغ ۳ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
  • نفر چهارم: مبلغ ۲ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره
  • نفر پنجم : مبلغ ۱ میلیون ریال و لوح تقدیر و تندیس جشنواره

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده معماری و هنر
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir