قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم معماری(ارسال آثار جهت شرکت در مسابقه و نمایشگاه مدرسه ایرانی-معماری ایرانی) | دوشنبه ۱ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰:۳۰

به استحضار می رساند،سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس کشور در راستای اجرایی نمودن اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با هدف هویت بخشی به فضاهای آموزشی و پرورشی و احیای معماری اسلامی-ایرانی همچنین ارتقاء کیفیت محیطی فضاهای آموزشی و تربیتی در نظر دارد با همراهی جامعه علمی و پژوهشی کشور اقدام به برپایی نمایشگاه و کارگاه مدرسه ایرانی – معماری ایرانی با الگوی اسلامی در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در اسفند ماه سال جاری نماید.

در این راستا از اساتید و دانشجویان محترم معماری دعوت به عمل می آید تا آثار خود را در زمینه طراحی فضاهای آموزشی و همچنین ارائه مقاله منطبق برچارچوب اعلام شده در فرخوان پیوست جهت شرکت در مسابقه ارسال نمایند.بدیهی است علاوه بر ارزیابی و تقدیر از آثار برگزیده،ضمن ارائه دستاوردهای ارزنده و با هویت در نمایشگاه مذکور،این آثار در کتاب مدرسه ایرانی-معماری ایرانی نیز به چاپ خواهند رسید.جهت اطلاعات بیشتر به پرتال سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس کشور به آدرس:http://www.dres.ir  مراجعه فرمایید.

آدرس:رشت،انتهای خیابان سعدی،صندوق پستی ۱۸۵۴، تلفن:۳۳۱۲۹۰۰۲    ،   ۳۳۱۲۰۰۳۹

web address:www.Nosazimadares.ir

Email address:Gilan@nosazimadares.ir

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده معماری و هنر
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir