معرفی دبیر کل جدید انجمن های علمی دانشکده | یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۲۷:۴۱

به دنبال انصراف آقای محمد باقری از دبیری انجمن علمی معماری و دبیری کل انجمن های علمی دانشکده هنر و معماری به دلیل مشغله های شخصی،آقای رضا صدیقی از دانشجویان فعال رشته معماری و برگزیده جشنواره حرکت سال قبل که در حال حاضر دبیر انجمن علمی معماری هستند، به عنوان دبیر کل انجمن های علمی دانشکده هنر و معماری معرفی می شوند. امید است با همکاری دانشجویان رشته های مختلف دانشکده با ایشان،شاهد جلوه ی هر چه بیشتر فعالیت های هنری،معماری و شهرسازی در سطح دانشگاه گیلان باشیم.

نماینده فرهنگی اجتماعی دانشکده معماری

منصور حبیب دوست

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده معماری و هنر
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir