پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: تفكّر مايه زندگانى دل بيناست.(الكافی جلد ۲ صفحه ۵۹۹)
مسابقه کتاب خوانی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س)

به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) و هفته مقام زن ،مسابقه کتابخوانی برگزار می گردد.

منبع مسابقه: کتاب حضرت فاطمه سلام الله علیها بهترین الگو برای همه

نویسنده :سید محمد ضیاءآبادی

ناشر:بنیاد خیریه الزهرا

شرکت کنندگان عزیز می توانند فایل PDF کتاب را از طریق لینک زیر دریافت نمایند.

حضرت فاطمه بهترین الگو برای همه

شرکت در مسابقه برای دانشگاهیان خانم دانشگاه  گیلان مجاز می باشد. مسابقه به صورت مجازی برگزار می­گردد و به قبول شدگان که حداقل نمره (۱۴) را کسب نمایند جوایز نقدی به قید قرعه اهدا مى‌‌شود.

لازم به ذکر است پرسشنامه مسابقه از روز دوشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۱۴ به صورت زمان محدود در سایت بارگذاری می شود. شرکت کنندگان عزیز می توانند پاسخبرگ را تا ساعت ۲۴  روز جمعه ۱۸اسفند به پست الکترونیکی womenaffair_guilan@guilan.ac.ir  ارسال نمایند.

اعلام اسامی برندگان و مراسم اهدای جوایز در روز دوشنبه  مورخ   ۹۶/۱۲/۲۱  در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار می گردد.

امور زنان و خانواده