امام رضا (ع): کسی که حضرت فاطمه معصومه (س) را در قم زیارت کند،پاداش او بهشت است.
مسابقه ی ادبی و هنری به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز ملی دختران | دوشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۵:۲۵:۵۶

به مناسبت میلاد کریمه ی اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز ملی دختران، مسابقه ی ادبی و هنری برگزار می گردد.

این مسابقه با محوریت دو موضوع “زندگینامه (کرامات) حضرت معصومه سلام الله علیها “و “کرامت به والدین” در چهار بخش حدیث، شعر، دلنوشته و نقاشی ترتیب داده شده است.

علاقه مندان به شرکت در بخش نقاشی می توانند آثار خود را به دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی واقع در طبقه ی سوم سازمان مرکزی دانشگاه تحویل دهند. آثار شرکت کنندگان در بخش های حدیث ، شعر و دلنوشته از طریق آدرس الکترونیکی  womenaffair_guilan@guilan.ac.ir دریافت می گردد.

لازم به ذکر است مهلت شرکت در مسابقه از ۲ لغایت ۹ مرداد ماه می باشد.

امور زنان