امام رضا (ع): کسی که حضرت فاطمه معصومه (س) را در قم زیارت کند،پاداش او بهشت است.
مصوبه ی هیات محترم رئیسه دانشگاه در خصوص تجمیع پاس ساعات شیر مادران شاغل در دانشگاه ابلاغ گردید. | سه شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۶ ۰۶:۵۲:۰۵

در اجرای تبصره ی یک ماده ی ۲۷ آیین نامه ی استخدامی اعضای غیر هیات علمی بدین وسیله اجازه داده می شود، بانوان شاغل دانشگاه که مشمول قانون ترویج تغذیه با شیر مادر و یا قانون کاهش ساعت کار هفتگی به ۳۶ ساعت می باشند، در صورت تمایل با موافقت مسئول واحد مربوطه و هماهنگی مدیر امور اداری و پشتیبانی از کسر ساعت روزانه ی خود در ۲ روز کاری به صورت ساعت مساوی در هر روز بهره مند گردند.تغییر روزهای مذکور صرفا یک بار در سال و بنا به درخواست فرد ذینفع و موافقت مقام مافوق خواهد بود.

شایان ذکر است مزایای فوق در صورت عدم استفاده ی همکاران، به عنوان اضافه کار محاسبه نخواهد شد.

امور زنان