پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: تفكّر مايه زندگانى دل بيناست.(الكافی جلد ۲ صفحه ۵۹۹)
نشست کارگروه تخصصی حقوق کودک و نوجوان دانشگاه گیلان | یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۵۰:۱۱

اولین نشست کارگروه تخصصی حقوق کودک و نوجوان دانشگاه گیلان، در روز شنبه ۹۷/۸/۱۲ با حضور مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه گیلان و جمعی از متخصصین این حوزه در دفتر امور زنان دانشگاه گیلان برگزار گردید.

در این نشست، خانم دکتر نیارکی مشاور رئیس محترم دانشگاه، به بیان محورهای اساسی مطرح در اولین کنفرانس بین المللی حقوق کودک که در ۵ و ۶ آذرماه جاری برگزار خواهد شد، پرداختند و با توجه به اهمیت موضوع، خواستار مشارکت همکاران محترم متخصص در این حوزه و ارائه مقالات معتبر تخصصی در این زمینه شدند.

در ادامه هر یک از اعضای محترم کارگروه، موضوع های تخصصی خود را در راستای محورهای اساسی کنفرانس مطرح نمودند و پیشنهادات مفیدی جهت انجام پژوهش های موجود و نحوه تبادل دانش در این حوزه به جامعه پرداختند.

امور زنان و خانواده