سامانه پیامک مرکز فناوری اطلاعات | پنج شنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۰۸:۲۰

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند،جهت انتقال مشکلات مربوط به شبکه و اینترنت دانشگاه میتوانید علاوه بر لینک ارسال پیام در بالای صفحه ،سوالات خود را از طریق سامانه ۱۰۰۰۴۸۴۵ به اطلاع کارشناسان مرکز برسانید.

• دیدگاه وحید حسن زاده کوزانی در ۹ شهریور ۱۳۹۶

باسلام متاسفانه اخبار و اطلاعاتی در مورد کلاسهای آموزشی دانشجویان از کانالهای آموزشی دانشگاه در حال منتشر شدن است که خلاف واقع است و هیچ مدیرتی صحیحی در تلگرام و مسائل مالی آن صورت نمیگیرد . و این مسئله باعث تشدید مشکلات دانشجویان و دانشگاه میشود . لطفا در این زمینه دقت عمل بیشتری انجام دهید . تا اوقات فراقت دانشجویان بهتر برنامه ریزی شود . ممنون .

• دیدگاه computer در ۱۱ شهریور ۱۳۹۶

به اطلاع میرساند کانال مرکز IT صرفا اخبار مربوط به حوزه فناوری اطلاعات و اینترنت و شبکه دانشگاه را منتشر میکند و این حوزه در مورد اخبارمنتشر شده از سایر حوزه ها مسئولیتی ندارد. خواهشمنداست در این خصوص به حوزه مربوطه مراجعه نمایید.
      کانال مرکز IT : @computer_guilan

013-33690821-3