پیشخوان خدمت الکترونیکی مرکز فاوا راه اندازی شد. | سه شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۱۳:۰۴

به اطلاع کاربران محترم می رساند

مرکز فاوا دانشگاه با هدف افزایش رضایتمندی کاربران گرامی و ارتقای کیفی خدمات موردنظر، پیشخوان خدمت الکترونیکی  را در سامانه یکپارچه ERP  طراحی و آماده بهره برداری نموده است.

از مزایای این امکان می توان به افزایش تضمین دسترسی به بخش پشتیبانی فاوا به واسطه کاهش وابستگی به تماس تلفنی، امکان ثبت درخواست ها در هر ساعتی از شبانه روز و امکان پیگیری درخواست ها از طریق بستر وب اشاره کرد.

در فاز نخست، امکان فوق در کارتابل کلیه کارکنان محترم و اعضای محترم هیات علمی به همراه راهنمای کاربری (تصویر زیر)،  فعال گردیده است .

کاربران گرامی می توانند از این پس کلیه پیشنهادات، درخواست ها و مشکلات احتمالی کاربری خود در زمینه شبکه و اینترنت، سامانه ERP و همچنین سایر سامانه های کاربردی (‌مانند ایمیل دانشگاهی، صفحه شخصی استادان)‌ را از طریق این سامانه ارسال و پیگیری نمایند.

013-33690821-3
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات