کاربران ایمیل دانشگاهی مراقب ایمیل های ناشناس باشند | چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ۰۶:۲۷:۲۸

ایمیل دانشگاهی (@guilan.ac.ir…..) هیچ محدودیتی از لحاظ مدت زمان اعتبار ندارد و کاربران ایمیل دانشگاهی مراقب ایمیل های ناشناس باشند.

هکرها (HACKERS) راه های مختلفی جهت هک و دستیابی به ایمیل کاربران بکار می گیرند . در مورد ایمیل دانشگاهی مشاهده شده ایمیل های ناشناسی  با عناوین گوناگون از جمله پایان اعتبار و حجم اکانت یا ایمیل کاربر و موارد دیگر، به ایمیل کاربران ارسال گردیده و درخواست شده کاربر روی لینک خاصی کلیک کرده و ایمیل و پسورد خود را وارد نمایند و یا با ارسال ایمیلی به کاربران درخواست شده که جهت تایید، مشاهده عکس یا فایل و یا هر علت دیگری روی لینک خاصی کلیک گردد

اجرای هر یک از موارد یادشده موجب هک شدن ایمیل می شود که از جمله پیامد آن ارسال اسپم های بیشمار از ایمیل دانشگاهی کاربر به سایر ایمیل ها دیگر و در نتیجه بلاک (Block) شدن ایمیل دانشگاه توسط سایر سرورها همچون گوگل، یاهو و … میباشد.

باز کردن هرگونه فایل پیوستی در ضمیمه (attachment) ایمیل های ناشناس، احتمال آلوده شدن سیستم به بدافزارها و نرم افزارهای جاسوسی را افزایش داده و منجر به دسترسی غیرمجاز به سیستم کاربر خواهد شد.

از این رو همه کاربران محترم می بایست در باره ایمیل هایی که دریافت می کنند هوشیار بوده و در صورت ناشناس بودن ایمیل دریافتی از بازکردن و پاسخ به آن خودداری نمایند .

توصیه میشود از نصب آنتی ویروس مناسب و به روز شده بر روی سیستم های مورد استفاده اطمینان حاصل نمایندو در صورت هرگونه پرسش و یا مشکل در زمینه ایمیل آکادمیک دانشگاه، موارد را به ایمیلit@guilan.ac.ir  ارسال کنند.

013-33690821-3
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات