تغییر اکانت اینترنت کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه | سه شنبه ۷ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۱۹:۱۴

به اطلاع اعضای محترم هیات علمی و کارمندان دانشگاه می رساند :

به دلیل تغییرات در سامانه حساب کاربری اینترنت دانشگاه ( اکانتینگ accounting )از روز شنبه ۹۵/۱۰/۱۱ کلمه کاربری و رمز عبور ورود به اینترنت مربوط به اعضای هیات علمی و کارکنان ( رسمی- پیمانی و قراردادی) به کدملی تغییر خواهد یافت .

لذا از روز شنبه ۹۵/۱۰/۱۱، همکاران گرامی (رسمی پیمانی و قراردادی)  و اعضای محترم هیات علمی جهت ورود به اینترنت باید از کد ملی بعنوان نام کاربری و رمز عبور استفاده نمایند .

امکان استفاده همزمان از یک اکانت بر روی چند سیستم ( کامپیوتر، تبلت ، گوشی و .. ) وجود ندارد و فقط برروی یک سیستم قابل استفاده میباشد.

خواهشمند است به دلیل حفظ امنیت بعد از نخستین ورود،نسبت به تغییر رمز عبور خود از طریق لینک زیر اقدام نمایید .

accounting.guilan.ac.ir

راهنمای تغییر رمز در  لینک زیر موجود است :

راهنمای تغییر رمز عبور اینترنت

درصورت بروز هرگونه مشکل با شماره تلفن مستقیم ۳۳۶۹۰۸۲۱ یا با شماره های داخلی ۲۰۰۶ ، ۲۰۰۵ و ۲۰۰۲ تماس حاصل فرمایید.

• دیدگاه علیرضا در ۱۵ دی ۱۳۹۵

امکان ورود به سیستم اکانتینگ وجود نداره، خطای نام کارری و رمز عبور مشاهده میشه. برای هر دو از کد ملی استفاده میکنم.

013-33690821-3
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات