گردهمایی دانش آموختگان سال های ۶۲ الی ۶۵ دانشگاه گیلان | چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۲:۰۹

به همت یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه گیلان( آفای محمد تک سخن) و اداره کل مخابرات استان گیلان و همچنین همکاری دفتر دانش آموختگان گردهمایی خاطره انگیزی در تدارک اجرا است و اطلاع از ان و نحوه و شرایط ثبت نام و سایر موارد آن ، بزودی  در قسمت ” گردهمایی اول” به اطلاع شما دوستان و عزیزان می رسد.

• دیدگاه سیما پیل تن در ۶ مرداد ۱۳۹۵

باسلام بنظرم آقای تک سخن ودفتر دانش آموختگان دانشگاه گیلان کار بزرگ و زیبایی انجام داده فکر این کار قشنگ قابل ستایش است. مطمئنا که این کار سختی ها ومشکلات خاص خودش را دارد جا دارد که از همه دست اندرکاران نهایت تشکر را بجا بیاورم
    پیل تن

• دیدگاه عبدالرسول دهقانیان در ۶ مرداد ۱۳۹۵

با سلام
    واقعا فوق العاده ست بعد از این همه سال . از تمامی دیت اندرکاران سپاسگزارم

• دیدگاه رضا شریعت در ۱۹ مرداد ۱۳۹۵

سلام و ارادت
    خیلی خوشحال می شوم که گیلان عزیز و دانشگیلی ها را ببینم!
    خوبست عکس های آن دوران از دوستان اخذ و در قالب نشریه ای منتشر شود. گروه تلگرامی ما هم خیلی مفید بوده است.

سایر
دفتر دانش آموختگان دانشگاه