ثبت نام بیمه عمر و حوادث مازاد بر مصوب | دوشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۷ ۰۴:۵۶:۳۶

به اطلاع اعضای محترم هیات علمی و غیر هیات علمی دانشگاه می رساند نظر به این که قرارداد بیمه عمر و حوادث تکمیلی گروهی مازاد بر مصوب در تاریخ ۹۷/۱۰/۳۰ منقضی می گردد جهت تمدید به مدت یک سال از تاریخ (۹۷/۱۱/۰۱ لغایت ۹۸/۱۰/۳۰ ) چنانچه هر یک از همکاران تمایل به تحت پوشش قرارگرفتن بیمه مذکور را دارند می توانند حد اکثر تا تاریخ ۹۷/۱۰/۱۵ جهت ثبت نام با مراجعه به ( سایت دانشگاه گیلان/ سامانه های الکترونیک / اتوماسیون / ورود به اتوماسیون / ورود به سامانه / فرم های درخواست / بیمه عمر و حوادث / آیا برای ایجاد فرم بیمه عمر و حوادث مطمئن هستید ؟/ تأیید / تکمیل فیلدها / ارسال به رئیس اداره رفاه )، اقدام نمایند. همچنین همکاران محترم می توانند از طریق گزینه پیگیری ( کارتابل نامه ) از گردش درخواست خود مطلع شوند. درصورت هر گونه سوال می توانند با شماره مستقیم  ۳۳۶۹۰۶۰۸ و یا شماره های داخلی ۶۳۱۴- ۶۳۰۴ – ۶۳۰۵ تماس بگیرند.

توجه:

همکارانی که تمایل به تحت پوشش قرارگرفتن بیمه مذکور را ندارند نیازی به ارسال در خواست نمی باشد.

معاونت اداری ، مالی و مدیریت منابع انسانی