کمک هزینه رفاهی فصل اول سال ۱۳۹۶ | یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۴۸:۵۴

بدین وسیله به اطلاع اعضای محترم غیر هیأت علمی می رساند پیرو تصمیم ستاد رفاهی دانشگاه، کمک هزینه رفاهی فصل اول سال ۱۳۹۶ به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال در وجه شرکت تعاونی مصرف دانشگاه واریز گردید. همکاران محترم می توانند  از  روز پنج شنبه مورخ ۹۶/۰۳/۱۸ ضمن به همراه داشتن کارت بانک تجارت ( ویژه شماره حساب مختص حقوق ) جهت خرید اقلام مورد نظر به شرکت تعاونی مصرف دانشگاه و فروشگاه احمدی ( شعبه بلوار انصاری – تقاطع بلوار دیلمان ) مراجعه نمایند. همچنین به منظور ایجاد تسهیلات بیشتر برای خرید انواع کالاهای مورد نیاز شرکت تعاونی مصرف دانشگاه با ۴۳ فروشگاه دیگر طرف قرارداد می باشد ( پیوست فایل الصاقی )جهت چگونگی استفاده از این فروشگاه ها، می توانید با (شماره تلفن مستقیم ۳۳۶۹۰۱۶۴ داخلی ۵۱۵۹ ) شرکت تعاونی تماس حاصل نمایید. ضمنا” مدت اعتبار یک سال از تاریخ صدور می باشد.

فروشگاه دیگر طرف قرارداد

معاونت اداری ، مالی و مدیریت منابع انسانی