بخشنامه کاهش ساعت کار بانوان داراي شرايط خاص | سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲:۰۳

باسلام و احترام؛ در اجرای مصوبه دستور بیست و هفتم ششمین نشست عادی از دوره چهارم هیأت امنای دانشگاه گیلان مبنی بر کاهش ساعت کار هفتگی بانوان به ۳۶ ساعت ، بدین وسیله به استحضار می رساند بانوان شاغل اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی که دارای فرزند زیر ۶ سال تمام و یا سرپرست خانوار می باشند می توانند پس از هماهنگی با مسئول مربوطه به مدت روزانه ۴۸ دقیقه در اول وقت اداری و یا پایان وقت اداری از کسر ساعت کار بهره مند گردند. بدیهی است این امر می بایست طی مکاتبه ای از سوی مسئول واحد مربوطه به مدیریت امور اداری و پشتیبانی اطلاع داده شود تا نسبت به تنظیم ساعت حضور و غیاب اقدام گردد. لازم به ذکر است همکاران مشمول ملزم به استفاده از کسر ساعت خود می باشند و در صورت عدم استفاده برای مدت مذکور اضافه کار پرداخت نخواهد شد.
* بانوانی که بر اساس سایر مقررات از امتیاز کاهش ساعات کار (مرخصی ساعتی شیردهی) استفاده می نمایند همزمان از این قانون نمی توانند استفاده نمایند.

معاونت اداری ، مالی و مدیریت منابع انسانی