اطلاعیه صندوق قرض الحسنه دانشگاه | سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷:۲۳

به اطلاع اعضای محترم صندوق قرض الحسنه دانشگاه می رساند ، به منظور افزایش توان مالی صندوق در پرداخت وام وکمتر شدن مدت انتظار،اعضای هیئت اجرایی در جهت تحقق اهداف آن مشارکت بیشتر اعضاء را خواستار می باشد وپیشنهاد می نماید ۳۰% از افزایش سالیانه حقوق که در حکم استخدامی اعمال می شود از حقوق اعضای محترم صندوق در ماه دوم برای یکبار در سال کسر وبه حساب صندوق واریز تا به موجودی عضو افزوده شود . بنابراین با ابلاغ این اطلاعیه ، همکاران محترم به مسئولین مالی دانشگاه چنین اختیاری را تفویض خواهند کرد تا از مبلغ افزایش حقوق سالیانه ۳۰% را برداشت وبه اندوخته هر یک از اعضاء اضافه کنند. به هر حال چنانچه عضو محترمی تمایلی به این امر نداشته باشد می تواند از طریق نامه کتبی به آقای خانکشی اطلاع دهد .

• دیدگاه فردین کمایی در ۷ شهریور ۱۳۹۴

بسیار فکر خوبی برای مشارکت همه آحاد دانشگاهی در اجرای اهداف صندوق قرض الحسنه دانشگاه است. برای شما آرزوی موفقیت و پیروزی دارم.

معاونت اداری ، مالی و مدیریت منابع انسانی