اعلام اسامی پذیرفته شدگان اولیه(مشروط) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۵ | چهارشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۰:۳۳

بدین وسیله ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون دکتری سال ۱۳۹۵ دانشگاه گیلان، درخصوص  نحوه سپردن تعهد به دانشگاه، توجه داوطلبان محترم را به نکات زیر جلب می نماید:

جهت سهولت در دریافت فرم های تعهد از داوطلبان، پذیرفته شدگان می توانند از تاریخ ۲ لغایت ۶ مرداد ماه به دو طریق نسبت به سپردن تعهد اقدام نمایند:

۱– پذیرفته شدگان اصلی می توانند فرم مذکور را از سایت دانشگاه دریافت نموده و پس از تکمیل، امضا و اثر انگشت و اخذ گواهی امضا از یکی از دفترحانه های اسناد رسمی، فرم تایید شده را از طریق کاربری خود در سامانه آزمون دکتری بارگذاری نمایند.

۲-درصورت تمایل، پذیرفته شدگان اصلی می توانند جهت سپردن تعهد به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند. در این صورت لازم است شخصا با دردست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی به گروه مربوطه مراجعه نمایند.

بدیهی است درصورت عدم سپردن تعهد در بازه زمانی تعیین شده و طبق روال تعیین شده، قبولی داوطلب در رشته معرفی شده لغو می گردد.

اخذ تعهد از افراد ذخیره با رعایت ظرفیت هر کد رشته محل و براساس رتبه، از تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۲۳ آغاز خواهد شد که مراتب متعاقبا اعلام می گردد.

نمونه فرم تعهد و تذکرات مهم قابل توجه پذیرفته شدگان

دریافت فایل اسامی پذیرفته شدگان اصلی

دریافت فایل اسامی افراد ذخیره

تاکید می گردد فهرست اسامی اعلام شده براساس رتبه داوطلبان نبوده و داوطلبان جهت اطلاع از رتبه آزمون خود می توانند کارنامه را که از طریق سامانه آزمون دکتری سال ۱۳۹۵ دانشگاه، قابل دسترسی می باشد ملاحظه فرمایند.

• دیدگاه صادق در ۳۰ تیر ۱۳۹۵

با سلام و خسته نباشید
    ببخشید این اسامی شامل دکتری بدون کنکور هم میشه؟یا داوطلبین دکتری بدون کنکور بعدا مشخص میشه؟اگه اینطوره چه زمانی مشخص میشه نتیجه بدون کنکور؟

• دیدگاه salehi در ۳۰ تیر ۱۳۹۵

اسامی داوطلبان بدون آزمون متعاقبا اعلام می گردد

• دیدگاه شیوا در ۳۰ تیر ۱۳۹۵

سلام

چرا نفرات ذخیره ریاضی کاربردی در لیست اعلام نشده؟!

• دیدگاه م در ۳۰ تیر ۱۳۹۵

ظرفیتها رو چرا کاهش دادین؟ رشته فیزیک ظرفیت نه نفر؟ پذیرش هفت نفر. این کار قانونیه؟

• دیدگاه گیلانی در ۳۰ تیر ۱۳۹۵

سلام
    افرادی که جزو ذخیره شده ها هستند ، در چه صورت امکان قبولی آن ها فراهم میشود؟ و اطلاع رسانی از کدام طریق تماس تلفنی یا سایت صورت میگیرد؟ تشکر

• دیدگاه نیما در ۳۱ تیر ۱۳۹۵

در کارنامه پذیرش، نوشته شده: رتبه در رشته ؛ منظور رتبه بندی در مجموع گرایشهای اون رشته هست یا یک گرایش از آن رشته؟

• دیدگاه salehi در ۲۴ مرداد ۱۳۹۵

با سلام. رتبه مندرج در کارنامه، رتبه در کد رشته محل مورد نظر است.

• دیدگاه سعید در ۴ مرداد ۱۳۹۵

با سلام درمورد پزیرفته شده گان ذخیره لطفآ توضیح دهید که لازم به تکمیل فرم تعهد هستن یا نه؟

• دیدگاه مریم کلاهی در ۴ مرداد ۱۳۹۵

با سلام
    منظور از نفرات ذخیره چیست و در چه صورتی پذیرفته خواهند شد؟آیا نفرات ذخیره هم رتبه بندی دارند؟

• دیدگاه دنیا در ۷ مرداد ۱۳۹۵

باسلام.با توجه به اینکه نفرات اصلی در هفته پیش مشخص شده اند،افراد ذخیره چگونه از قبولی خود اطلاع پیدا میکنند؟آیا خود دانشگاه اطلاع رسانی میکند؟در چه زمانی و چگونه؟لطفا پاسخ دهید

• دیدگاه تحصیلات تکمیلی دانشگاه در ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

به اطلاع داوطلبان محترم می رساند پذیرش داوطلبان براساس نمره کل آزمون و با رعایت سهمیه ها انجام شده و عدم تکمیل ظرفیت درخواستی دانشگاه و یا عدم معرفی داوطلب ذخیره در برخی از کد رشته محل ها با توجه به توضیحات مندرج در بند ۳ شرایط اختصاصی می باشد که در آگهی پذیرش به آن اشاره شده است.
      شایان ذکر است طبق برنامه زمانی تعیین شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور، تکمیل ظرفیت باقیمانده در هر کد رشته محل از میان نفرات ذخیره که حدنصاب نمره تعیین شده توسط کمیته های تخصصی آزمون را داشته اند و با رعایت رتبه ایشان از تاریخ ۲۳/۰۵/۱۳۹۵ انجام خواهد شد. بدیهی است اسامی این دسته از افراد با توجه به ظرفیت های خالی باقیمانده جهت سپردن تعهد از طریق همین پایگاه، اطلاع رسانی خواهد شد.
      مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

• دیدگاه kh در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵

سلام من ذخیره شیمی انتخاب شدم یه دانشگاه دیگه هم شبانه قیول شدم میخوام بدونم اگر دانشگاه گیلان امکان قبولی هست شبانه رو تعهد ندم. شبانه رو تا ۱۲ مرداد وقت دارم.

• دیدگاه شاه نظری ثانی در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵

ذخیره بعضی از رشته ها مثل مکانیک – تبدیل انرژی
    پردیس خودگردان اعلام نشد
    لطفا اطلاع رسانی کنید
    باتشکر
    شاه تظری ثانی

• دیدگاه سارا در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵

با عرض سلام و خسته نباشید
    اسامی قبول شدگان ذخیره را چه تاریخی اعلام می کنید؟

• دیدگاه شیخی در ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

با سلام و عرض ادب
    اسامی ذخیره های که پذیرفته شده اند رو کی اعلام خواهید کرد؟
    همون ۲۳ مرداد اعلام خواهد شد یا قبل از اون. چون برخی از دانشگاه ها اعلام کردن و سردرگمی ایجاد شده که کدوم اولویت رو انتخاب کنیم.
    ممنونم.

• دیدگاه مجید برزگر در ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

سلام، با توجه به اینکه در سایت سنجش اعلام شده که زمان شروع ثبت اطلاعات برای پر کردن فرم صلاحیت عمومی از روز یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ لغایت روز دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ می باشد، اسامی قبول شدگان ذخیره چه تاریخی اعلام می شود ، همچنین در برخی گرایش ها ذخیره ای اعلام نکردین ، اسامی آنها را چه تاریخی اعلام می کنید؟

• دیدگاه نسیم در ۲۳ مرداد ۱۳۹۵

باسلام امروز ۲۳مرداد هست و من ذخیره اول دکتری شیمی معدنی هستم ایا برای تکمیل فرم تعهد به دانشگاه مراجعه بکنم؟اگر امکانش باشه ماراراهنمایی کنین

• دیدگاه salehi در ۲۷ مرداد ۱۳۹۵

با توجه به تکمیل ظرفیت در کد رشته محل مورد نظر، امکان پذیرش داوطلبان ذخیره وجود ندارد