تاریخ حذف و اضافه و نحوه پرداخت شهریه در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ | شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۵:۴۷

کلیه دانشجویان شهریه پرداز برای حذف و اضافه  لازم است  علاوه بر پرداخت بدهی های  معوقه ی  نیمسالهای قبل، مبلغ پیش پرداخت نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ خود را  نیز پرداخت نمایند.

انتخاب واحد پذیرفته شدگان جدید الورود (ورودی نیمسال دوم  سال تحصیلی  ۹۷-۹۶) توسط آموزش دانشکده انجام  می شود و این پذیرفته شدگان نمی توانند در حذف و اضافه شرکت نمایند.

توجه ۱ :  زمان بندی حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه گیلان به شرح ذیل می باشد:

ورودی تاريخ شروع ساعت شروع تاريخ پایان ساعت پایان
۹۳ و ماقبل ۱۳۹۶/۱۲/۰۶     یکشنبه ۰۹:۰۰ ۱۳۹۶/۱۲/۰۶      یکشنبه ۲۳:۵۹
۹۴ ۱۳۹۶/۱۲/۰۷    دوشنبه ۰۹:۰۰ ۱۳۹۶/۱۲/۰۷   دوشنبه ۲۳:۵۹
۹۵ ۱۳۹۶/۱۲/۰۸  سه شنبه ۰۹:۰۰ ۱۳۹۶/۱۲/۰۸ سه شنبه ۲۳:۵۹
۹۶ ۱۳۹۶/۱۲/۰۹  چهارشنبه ۰۹:۰۰ ۱۳۹۶/۱۲/۰۹ چهارشنبه ۲۳:۵۹

ضمنا  دانشجویان می توانند در روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ ۱۰ لغایت ۱۱ اسفند  ۹۶ از ساعت ۰۰:۰۱ لغایت ۲۳:۵۹  بدون محدودیت سال ورود  نسبت به حذف و اضافه اقدام نمایند.

توجه ۲ :  زمانبندی حذف و اضافه بر اساس جدول فوق  به تفکیک سال ورود می باشد. لیکن به دانشجویان عزیز توصیه می شود در روزهایی که برای سال ورود آنها به صورت خاص در نظر گرفته شده جهت حذف و اضافه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است صرفا آن دسته از  دانشجویانی که در تاریخ ۰۶ لغایت ۹  اسفند ماه ۱۳۹۶ حذف و اضافه دارند در روزی که به سال ورودی آن ها اختصاص داده شده به سامانه دسترسی خواهند داشت و دسترسی سایر دانشجویان به سامانه امکان پذیر نخواهد بود.

توجه۳ : دانشجویان شهریه پرداز برای پرداخت شهریه می توانند از منوی امور شهریه،  قسمت پرداخت الکترونیکی، مبلغ پیش پرداخت خود را واریز نمایند.

توجه۴ : مسوولیت اخذ درس، رعایت پیشنیازی و همنیازی براساس سرفصل مصوب به عهده دانشجو خواهد بود.

توجه۵ :  بر اساس آیین نامه مصوب وزارت، داشجویان  دوره های روزانه مقاطع کارشناسی   ورودی ۹۱ و۹۲  ، کارشناسی ارشد ورودی ۹۴ و مابعد و دکتری ورودی ۹۵ و مابعد که به هر دلیلی موفق به گذراندن درسی در ترم های قبلی نشده اند در صورت اخذ مجدد  باید شهریه درس مذکور را بپردازند.

توجه۶ : دانشجویانی که متقاضی مهمان و یا انتقال به سایر دانشگاهها می باشند نمی توانند درترم جاری حذف و اضافه  انجام دهند. در صورت عدم پذیرش مهمانی و یا انتقالی در دانشگاه مقصد، دانشجویان جهت شرکت در حذف و اضافه باید از تقاضای مهمانی  و یا انتقالی انصراف دهند.

توجه ۷ : بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، دانشجویان مقطع کارشناسی  مجاز به  اخذ بیش از یک درس از دروس گروه معارف اسلامی در هر ترم نمی باشند در صورت عدم رعایت این مصوبه، مسوولیت عواقب بعدی به عهده دانشجو خواهد بود.

توجه ۸ :  بر اساس مصوبه هیات امنا دانشگاه، دانشجویان کلیه ورودی های  دوره های روزانه که دروس جبرانی را اخذ می نمایند از نیمسال اول ۹۴ ملزم به پرداخت هزینه دروس جبرانی می باشند.

توجه ۹:  بر اساس مصوبه شورای محترم آموزشی دانشگاه در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ دانشجویان در زمان حذف و اضافه صرفا مجاز به اخذ و حذف سه درس می باشند

توجه۱۰:   مبالغ پیش پرداخت شهریه در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ جهت اطلاع بیشتر دانشجویان به شرح زیر مجددا اعلام می گردد :

کارشناسی (شبانه) کارشناسی ارشد (شبانه) کارشناسی ارشد

(مجازی)

کارشناسی ارشد

(پردیس)

دکتری تخصصی

(شبانه-پردیس)

ورودی ۹۲ و ماقبل شهریه ثابت شهریه ثابت

شهریه ثابت

ورودی های۹۳ ،۹۴

۴۰۰۰۰۰۰ ریال

(چهارمیلیون ریال)

شهریه ثابت

ورودی ۹۵ ۴۰۰۰۰۰۰ ریال

(چهار میلیون ریال)

ورودی ۹۶ ۵۰۰۰۰۰۰ ریال

(پنج میلیون ریال)

دانشجویان مهمان (کلیه ورودی ها ) : ۵۰۰۰۰۰۰ ریال

(پنج میلیون ریال)

(چهل میلیون ریال)

دانشجویان شاهد و ایثارگر ، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که مبلغ کل شهریه ترم آنها  از مبلغ علی الحساب کمتر می باشد و دانشجویان  بورسیه (شهریه پرداز): با هماهنگی حسابداری مربوطه اقدام به تعیین مبلغ و پرداخت شهریه نمایند.

مجددا اعلام می گردد دانشجویانی که در موعد انتخاب واحد مبلغ پیش پرداخت را واریز نموده اند نیازی به پرداخت مجدد نخواهند داشت.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی