قابل توجه دانشجويان متقاضی ميهمان و انتقال در نيمسال اول سال تحصيلي ۹۷-۹۶ در دانشگاه گيلان( مقطع کارشناسی) | شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۵:۵۶:۲۲

به اطلاع دانشجويان سایر دانشگاه های کشور که از طريق سامانه ميهمان و انتقال سازمان امور دانشجویان نسبت به ارائه درخواست به  دانشگاه  گيلان  اقدام نموده اند  و دانشگاه مبدا نيز با درخواست آنها موافقت نموده است، می رساند جهت  انجام فرايند بررسی میهمانی و انتقال در دانشگاه گیلان از طريق سامانه های ذیل اقدام نمایند.

لینک های درخواست میهمانی و انتقال:

سامانه بررسی درخواست میهمانی

سامانه بررسی درخواست انتقال

(جهت ورود به سامانه ابتدا با شماره ملی و شماره شناسنامه وارد سامانه شده و نسبت به تکميل اطلاعات درخواستی  و ارسال آن  اقدام نمايند.)

مدارک لازم جهت بررسی درخواست ها:

۱-اسکن کارنامه تحصيلي۲- اسکن کارت ملی و شناسنامه (صفحه اول و توضيحات )

دانشجویان محترم حداکثر پس از  هفتاد و دو ساعت (سه روزکاری) مجددا به سامانه مذکور مراجعه و نسبت به دریافت شماره دانشجویی برای انتخاب واحد درسی اقدام نمایند.

برای انتخاب واحد از طریق سامانه اتوماسیون اداری و در موعد اعلام شده در تقویم آموزشی دانشگاه اقدام گردد.

توجه : دانشجويانی که سابقه ميهمانی ندارند و دانشجويانی که با انتقال آنها موافقت شده است ،جهت دریافت کارت دانشجویی مبلغ ۲۲۰۰۰۰ ريال (معادل بيست و دو هزار تومان ) از طريق سامانه پرداخت آنلاین پرداخت و مراتب را به کارشناس اداره پذيرش و ثبت نام اعلام نمايندتا کارت دانشجویی صادر و تحویل گردد.

لازم به ذکر است دانشجويان میهمانی که کارت دانشجويي دارند نيازی به درخواست مجدد نمی باشد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی