قابل توجه دانشجويان متقاضی ميهمان و انتقال نيمسال دوم سال تحصيلي۹۷-۹۶ دانشگاه گيلان ( مقطع کارشناسی) | سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ ۱۰:۴۷:۴۱

به اطلاع دانشجويان گرامی سایر دانشگاه های کشور متقاضی ميهمان و انتقال به دانشگاه گيلان

می رساند جهت ارائه درخواست از طريق سامانه های ذیل :

سامانه بررسی درخواست ميهمانی

سامانه بررسی درخواست انتقال

ابتدا با کد ملی و شماره شناسنامه وارد سامانه شده و سپس نسبت به تکميل اطلاعات اقدام نمايند.

مدارک مورد نياز جهت بررسی درخواست ها

• اسکن فرم ميهماني يا انتقال دائم تاييد شده از دانشگاه مبدا (در صورتيکه درخواست سامانه ای سازمان امور دانشجويان داشته باشند، نياز به ارائه فرم از دانشگاه مبدا نمی باشد، لازم است اين دانشجويان در قسمت شرح علت ميهماني به آن اشاره نمايند)
  • اسکن کارنامه تحصيلي دانشگاه مبدا( به استثناي دانشجويان ورودی ۹۶)
  • اسکن کارت ملی
  • اسکن شناسنامه
  •  اسکن عکس( ۴*۳)

توجه۱: پس از ثبت اطلاعات و مدارک ، لازم است  نسبت به ارسال درخواست خود از طريق گزينه

” ارسال” اقدام نمايند.

توجه ۲:  دانشجویان محترم می توانند هفتاد و دوساعت(سه روز کاری) پس از ثبت درخواست مجددا به سامانه مراجعه ( بدون مراجعه حضوری) و درخواست های خود را پي گيری نمايند.

توجه ۳:   در صورت موافقت با درخواست ، متقاضی می تواند شماره دانشجويي مربوط به دانشگاه گيلان  را مشاهده و دريافت نمايد.

توجه ۴:  پس از دريافت شماره دانشجويي از طريق سامانه اتوماسيون اداری  بر اساس تقويم آموزشی دانشگاه اقدام به انتخاب واحد نمايند.

توجه ۵:  دانشجويانی که سابقه ميهمانی ندارند يا با انتقال آنها موافقت شده است، نسبت به پرداخت مبلغ ۲۲۰۰۰۰ ريال (معادل بيست و دو هزار تومان ) از طريق سامانه پرداخت آنلاین پرداخت  اقدام و مراتب را به کارشناس اداره پذيرش و ثبت نام اعلام نمايند. لازم به ذکر است دانشجويان ميهمانی که کارت دانشجويي دارند، نيازی به درخواست مجدد نمی باشد.

توجه ۶: دانشجويان متقاضی ميهمان می توانند از تاريخ ۹۶/۱۰/۲۰  لغايت ۹۶/۱۱/۱۱ نسبت به تکميل و ارسال درخواست اقدام  نمايند.

توجه ۷:  دانشجويان متقاضی انتقال می توانند  از تاريخ ۹۶/۱۱/۲ لغايت ۹۶/۱۱/۱۱ نسبت به تکميل و ارسال درخواست خود اقدام نمايند.

توجه ۸: دانشجويانی که با توجه به تسهيلات فرزندان اعضای هيات علمی به صورت انتقال مشروط ( ميهمانی ) به دانشگاه گيلان معرفی شده اند، از طريق سامانه  ميهماني درخواست خود را ارائه نمايند. لازم به ذکر است برای اينگونه دانشجويان نياز به ارائه فرم از دانشگاه مبدا نمی باشد.

توجه مهم :با توجه به شروع انتخاب واحد نيمسال دوم سال تحصيلي ۹۷-۹۶ از تاريخ ۹۶/۱۱/۱۵، تاريخ هاي اعلام شده فوق به هيچ وجه قابل تمديد نمی باشد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی