قابل توجه دانشجويان متقاضی ميهمان و انتقال نيمسال دوم سال تحصيلي۹۷-۹۶ دانشگاه گيلان ( مقطع کارشناسی) که در زمان مقرر موفق به ارائه درخواست نشده اند. | چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۵۶:۴۲

کليه دانشجویان  متقاضی ميهمان و انتقال که در تاريخ مقرر موفق به بارگذاری درخواست خود در سامانه ميهماني و انتقال دانشگاه گيلان نشده اند ، لازم است از شنبه مورخ ۹۶/۱۱/۲۱ لغایت جمعه مورخ ۹۶/۱۱/۲۷  جهت ارائه درخواست از طريق سامانه های ذیل :

سامانه بررسی درخواست ميهمانی

سامانه بررسی درخواست انتقال

ابتدا با کد ملی و شماره شناسنامه وارد سامانه شده و سپس نسبت به تکميل اطلاعات اقدام نمايند.

مدارک مورد نياز جهت بررسی درخواست ها

• اسکن فرم ميهماني يا انتقال دائم تاييد شده از دانشگاه مبدا (در صورتيکه درخواست سامانه ای سازمان امور دانشجويان داشته باشند، نياز به ارائه فرم از دانشگاه مبدا نمی باشد، لازم است اين دانشجويان در قسمت شرح علت ميهماني به آن اشاره نمايند)
  • اسکن کارنامه تحصيلي دانشگاه مبدا( به استثناي دانشجويان ورودی ۹۶)
  • اسکن کارت ملی
  • اسکن شناسنامه

۵-  اسکن عکس( ۴*۳)

توجه۱: پس از ثبت اطلاعات و مدارک ، لازم است  نسبت به ارسال درخواست خود از طريق گزينه ” ارسال” اقدام نمايند.

توجه ۲:   در صورت موافقت با درخواست ، متقاضی می تواند شماره دانشجويي مربوط به دانشگاه گيلان  را مشاهده و دريافت نمايد.

توجه ۳:  پس از دريافت شماره دانشجويي از طريق سامانه اتوماسيون اداری  در روزهای دوشنبه مورخ ۹۶/۱۱/۳۰ لغايت چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۲  اقدام به انتخاب واحد نمايند.

توجه ۴:  دانشجويانی که سابقه ميهمانی ندارند يا با انتقال آنها موافقت شده است ،  نسبت به پرداخت مبلغ ۲۲۰۰۰۰ ريال (معادل بيست و دو هزار تومان ) از طريق سامانه پرداخت آنلاین پرداخت  اقدام و مراتب را به کارشناس اداره پذيرش و ثبت نام اعلام نمايند.لازم به ذکر است دانشجويان ميهمانی که کارت دانشجويي دارند ، نيازی به درخواست مجدد نمی باشد.

توجه ۵ :دانشجويانی که با توجه به تسهيلات فرزندان اعضای هيات علمی به صورت انتقال مشروط ( ميهمانی ) به دانشگاه گيلان معرفی شده اند، از طريق سامانه  ميهماني درخواست خود را ارائه نمايند. لازم به ذکر است برای اينگونه دانشجويان نياز به ارائه فرم از دانشگاه مبدا نمی باشد.

توجه ۶: دانشجويان انتقالي لازم است، جهت انجام انتخاب واحد به اداره پذيرش و ثبت نام مراجعه نمايند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی