قابل توجه دانشجويان متقاضی ميهمان و انتقال نيمسال اول سال تحصيلي ۹۸-۹۷ در دانشگاه گيلان ( مقطع کارشناسی) | چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۴۸:۵۲

به اطلاع دانشجويان گرامی سایر دانشگاه های کشور متقاضی ميهمان و انتقال به دانشگاه گيلان می رساند جهت ارائه درخواست از طريق سامانه های ذیل :

سامانه بررسی درخواست ميهمانی

سامانه بررسی درخواست انتقال

ابتدا با کد ملی و شماره شناسنامه وارد سامانه شده و سپس نسبت به تکميل اطلاعات اقدام نمايند.

مدارک مورد نياز جهت بررسی درخواست ها

• اسکن مدارک ذيل :

فرم ميهماني يا انتقال دائم تاييد شده از دانشگاه مبدا (در صورتيکه درخواست سامانه ای سازمان امور دانشجويان داشته باشند، نياز به ارائه فرم از دانشگاه مبدا نمی باشد، لازم است اين دانشجويان در قسمت  شماره نامه  با توجه به عدم دريافت نامه از دانشگاه مبدا ، درخواست سامانه ای  و در قسمت تاريخ نامه ، تاریخ درخواست در سامانه سازمان امور دانشجويان را  درج نمايند)، کارنامه تحصيلي دانشگاه مبدا، کارت ملی و شناسنامه

• پس از پر نمودن اطلاعات مورد نياز در قسمت مشخصات اصلي ، لازم است دانشجويان عکس خود را در قسمت مربوطه الصاق نمايند.

توجه۱: پس از  انجام مراحل فوق،  مي بايست  نسبت به ارسال درخواست خود از طريق گزينه

” ارسال” اقدام نمايند.

توجه ۲:  دانشجویان محترم می توانند هفتاد و دوساعت(سه روز کاری) پس از ثبت درخواست مجددا به سامانه مراجعه ( بدون مراجعه حضوری) و درخواست های خود را پي گيری نمايند.

توجه ۳:   در صورت موافقت با درخواست ، متقاضی می تواند شماره دانشجويي مربوط به دانشگاه گيلان  را مشاهده و دريافت نمايد.

توجه ۴:  پس از دريافت شماره دانشجويي از طريق سامانه اتوماسيون اداری  بر اساس  تقویم آموزشی دانشگاه اقدام به انتخاب واحد نمايند.

توجه ۵:  دانشجويانی که سابقه ميهمانی ندارند يا با انتقال آنها موافقت شده است ،  نسبت به پرداخت مبلغ ۲۲۰۰۰۰ ريال (معادل بيست و دو هزار تومان ) از طريق سامانه پرداخت آنلاین پرداخت  اقدام و مراتب را به کارشناس اداره پذيرش و ثبت نام اعلام نمايند.لازم به ذکر است دانشجويان ميهمانی که کارت دانشجويي دارند ، نيازی به درخواست مجدد نمی باشد.در ضمن دانشجويانيکه با انتقال دائم آنان موافقت شده است جهت تسويه حساب ميهمان وارد کارتابل آموزشی شده و از قسمت فرم های درخواست ، تسويه حساب ميهمان از را انتخاب نمايند و همچنین کارت ميهمان خود را به  اداره پذيرش و ثبت نام تحويل دهند.

توجه ۶: دانشجويان متقاضی ميهمان می توانند از تاريخ ۹۷/۴/۲۷  لغايت ۹۷/۵/۳۰ نسبت به تکميل و ارسال درخواست اقدام  نمايند.لازم است دانشجويان ميهمان دائم دانشگاه گيلان جهت فعال نمودن ترم اول ۹۸-۹۷ مجددا سامانه میهمانی از را  تکميل  و در قسمت اسکن مدارک در برگه ای دروس مورد تقاضای خود را نوشته و اسکن نمايند.(لازم است اين دانشجويان در قسمت شرح علت ميهماني به آن اشاره نمايند).

توجه ۷:  دانشجويان متقاضی انتقال می توانند  از تاريخ۹۷/۴/۲۷ لغايت ۹۷/۵/۳۰ نسبت به تکميل و ارسال درخواست خود اقدام نمايند.

توجه ۸ :دانشجويانی که با توجه به تسهيلات فرزندان اعضای هيات علمی به صورت انتقال مشروط ( ميهمانی ) به دانشگاه گيلان معرفی شده اند، از طريق سامانه   انتقالی درخواست خود را ارائه نمايند. در ضمن برای اينگونه دانشجويان نياز به ارائه فرم از دانشگاه مبدا نمی باشد.( دانشجويان در قسمت شرح علت انتقال به فرزند عضو هيات علمي اشاره نمايند).پس از موافقت با انتقال دائم اين دانشجويان مي بايست به آموزش دانشکده مراجعه و نسبت به تحويل مدارک و مشخص نمودن وضعيت نظام وظيفه اقدام نمايند.

توجه مهم :با توجه به شروع انتخاب واحد نيمسال  اول سال تحصيلي ۹۸-۹۷ از تاريخ ۹۷/۶/۴ تاريخ هاي اعلام شده فوق به هيچ وجه قابل تمديد نمی باشد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی