قابل توجه دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی ورودی ۹۱ وکارشناسی ارشد ورودی ۹۳ | سه شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۲۵:۲۱

بدینوسیله به اطلاع می رساند آن دسته از دانشجویان مشمول مقطع کارشناسی ورودی ۹۱ و مقطع کارشناسی ارشد ورودی ۹۳ دوره های روزانه، شبانه،سهمیه شاهد و ایثارگر و سهمیه استعداد درخشان که در موعد مقرر(اطلاعیه قبلی) مجوز سنوات ارفاقی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ صادره از مراکز پلیس+۱۰ را به اداره پذیرش، ثبت نام و امورمشمولین دانشگاه ارائه نموده اند و بنا به هر دلیلی درپایان نیمسال فوق فارغ التحصیل نمی شوند، لازم است  ازتاریخ ۹۶/۱۱/۱۴ لغایت ۹۶/۱۱/۲۱جهت اخذ سنوات ارفاقینیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ به اداره پذیرش ،ثبت نام و امورمشمولین مراجعه نمایند، در غیر اینصورت به علت عدم برخورداری از سنوات ارفاقی دوم،مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند لذا از دسترسی به سامانه آموزشی دانشگاه محروم خواهند شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی