قابل توجه پذیرفته شدگان اولیه (مشروط) پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد ویژه داوطلبان استعداد درخشان | دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۳۵:۰۱

به اطلاع پذیرفته شدگان اولیه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال۱۳۹۷ می رساند، چنانچه مایل به انصراف از پذیرش می باشند لازم است تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۵/۱۷ با بارگذاری تصویر کارت ملی و اعلام انصراف ذیل تصویر کارت ملی و ثبت انصراف در سامانه مدیریت پذیرش هدایت استعدادهای درخشان، درخواست انصراف نمایند و یا با همراه داشتن کپی کارت ملی مبنی بر انصراف از پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد به دفتر استعداد درخشان مراجعه نمایند.  لازم به ذکر است عدم انصراف در زمان مقرر منجر به ثبت پذیرش در پرتال سازمان سنجش خواهد شد و این دفتر هیچگونه مسئولیتی در این مورد نخواهد داشت.

اسامی پذیرفته شدگان اولیه

دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه گیلان