قابل توجه پذیرفته شدگان ورودی سال ۱۳۹۵ مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد | یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵:۰۸

با عرض تبریک به پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۹۶-۹۵ دانشگاه گیلان بدین وسیله توجه عزیزان را به تاریخ تعیین شده برای ثبت نام جلب می نماید.خواهشمند است پذیرفته شدگان محترم صرفا طبق برنامه زمانی اعلام شده و ارائه مدارکی که متعاقبا از طریق همین سایت اعلام خواهد شد، برای ثبت نام اقدام نموده و از مراجعه در غیر ایام تعیین شده خودداری گردد.

لازم به توضیح است زمان اعلام شده مربوط به پذیرفته شدگان از طریق سهمیه استعداد درخشان نبوده و درخصوص این دسته از پذیرفته شدگان مراتب متعاقبا اعلام خواهد شد.

پذیرفته شدگان مقطع دکتری

زمان ثبت نام اینترنتی: از روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۱۴ تا دوشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۱۵

زمان ثبت نام حضوری: همزمان با تشکیل کلاس ها روزهای شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۷ و یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۸ طبق برنامه زمانی که از طریق سامانه ثبت نام و پس از تایید ثبت نام اینترنتی به پذیرفته شده اعلام خواهد شد.

دریافت فایل اسامی پذیرفته شدگان مشروط مقطع دکتری

پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

زمان ثبت نام اینترنتی: از روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۱۷ تا شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۰

زمان ثبت نام حضوری: روزهای یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۱ ، سه شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۳ و چهارشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۴ طبق برنامه زمانی که از طریق سامانه ثبت نام و پس از تایید ثبت نام اینترنتی به پذیرفته شده اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

• دیدگاه فاطمه صغری وحدانی کیا در ۱۱ شهریور ۱۳۹۵

با سلام.
    هنگام ثبت نام اینترنتی، فقط شهریه ثابت پرداخت می شود یا متغیر هم باید پرداخت گردد.

• دیدگاه salehi در ۲۳ شهریور ۱۳۹۵

با سلام. شهریه بعد از ثبت نام اینترنتی باید پرداخت شود. و رسید آن در زمان ثبت نام حضوری ارائه گردد.

• دیدگاه توانا در ۱۳ شهریور ۱۳۹۵

سلام لطفا برای دسترسی به سامانه ثبت نام راهنمایی بفرمایید.با تشکر

• دیدگاه محمود گل دوست فشوپشته در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵

با سلام لینک ثبت نام چیه؟ چه آدرسی باید بریم؟

با سلام
      آدرس سامانه ثبت نام اینترنتی :erp.guilan.ac.ir/stdnew

• دیدگاه بهزاد حسن زاده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۵

سلام من رشته کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر قبول شدم ولی هرچه توی سایت شما برای ثبت نام اینترنتی کد ملی و شماره شناسنامه خودمرو می زنم میگه داوطلبی با این مشخصات یافت نشد قضیه چیه؟ باید چکار کنم محل سکونت من خراسان جنوبی هست نمی تونم حضوری الان بیام کد ملی ۰۶۴۰۱۳۸۳۲۲ شماره شناسنامه ۰۶۴۰۱۳۸۳۲۲ کد رشته قبولی ۲۳۴۲۶ رشته قبولی مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان – رشت مجازی

• دیدگاه salehi در ۲۳ شهریور ۱۳۹۵

پذیرفته شدگانی که کد ملی و شماره شناسنامه آنان با صفر آغاز می شود برای ثبت نام اینترنتی کدملی را با صفر ابتدا و شناسنامه را بدون صفر ابتدا وارد نمایند.
      (مثال – کد ملی فرضی ۰۱۲۳ شماره شناسنامه فرضی ۰۱۲۳ شماره کاربری ۰۱۲۳ شماره رمز ۱۲۳)

• دیدگاه ایرج عفت پناه کمایی در ۲۱ شهریور ۱۳۹۵

با سلام
    ایا ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگانمشروط دکترای ۹۵برای ارسال مدارک دوباره فعال خواهد شد.با تشکر ازپاسخگویی

• دیدگاه salehi در ۲۳ شهریور ۱۳۹۵

با سلام. سامانه برای ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دکتری همچنان فعال است.

• دیدگاه زهرا مقتدری در ۲۲ شهریور ۱۳۹۵

با سلام بنده جزو پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ۹۵میباشم اما از ثبت نام اینترنتی جا مانده ام آیا امکان ثبت نام غیر حضوری در حال حاضر وجود ندارد؟اگرنمیشود ک ثبت نام کنم آیا امکان دارد در تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟

• دیدگاه salehi در ۲۳ شهریور ۱۳۹۵

با سلام. سامانه برای ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان فعال است. پس از تکمیل ثبت نام اینترنتی برای ثبت نام حضوری در تاریخ های تعیین شده مراجعه فرمایید.

• دیدگاه فریبرز صیادائوغلی در ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

سلام آیا دانشجوی ارشد روزانه که مهمان شده هم باید شهریه پرداخت کند؟

• دیدگاه سیاوش حسنی در ۹ آبان ۱۳۹۵

سلام
    ببخشید من توی تکمیل ظرفیت ارشد کامپیوتر قبول شدم
    زمان ثبت نامش چه تاریخیه؟
    ممنون

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی