برگزاری ترم تابستان سال ۹۶ | شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۹:۵۹:۳۲

به اطلاع دانشجويان محترم متقاضی اخذ میهمانی ترم تابستان ۹۶ از سایر دانشگاه های کشور  می رساند، ابتدا  با کد ملی و شماره شناسنامه وارد سامانه درخواست میهمانی شده و نسبت به تکميل اطلاعات درخواستی  اقدام نمايند. لازم است دانشجويان فرم  میهمانی تابستان را که از دانشگاه مبدا دريافت کرده اند اسکن نموده  و سپس نسبت به ارسال درخواست خود اقدام نمایند.

لازم به ذکر است، دانشجویان محترم می بایست حداکثر تا چهل و هشت ساعت پس از تاریخ ارائه درخواست مجددا به سامانه در خواست میهمانی مراجعه نمایند و نسبت به دریافت شماره دانشجویی اقدام و در تاریخ های تعیین شده در تقویم آموزشی نسبت به انتخاب واحد و پرداخت هزینه اقدام نمایند. بديهي است در غير اين صورت درخواست دانشجو منتفی تلقی می گردد.

تقويم آموزشی

دروس قابل ارائه

شهریه  دروس

(جديد) ارائه درس احتمال ۱ : به اطلاع دانشجويان رشته های آمارو کاربردها ، رياضيات و کاربردها و علوم کامپيوتر می رساند، درس احتمال ۱ نيز در تابستان ۹۶ ارائه شده است.

(جديد) ارائه درس شيمي عمومی ۲ : به اطلاع دانشجویان گروه زيست شناسی می رساند ، درس شيمي عمومی ۲ به ارزش ۲ واحد (درس پايه) نیز در تابستان سال ۹۶ ارائه شده است.

شهريه دروس متعاقبا ارائه خواهد شد.که لازم است دانشجويان جهت کسب اطلاعات بيشتر  ،  اطلاعيه مذکور را مجددا مطالعه نمايند.

توجه:دانشجويان دانشگاه گيلان در بازه زماني اعلام شده در تقويم آموزشی نسبت به انتخاب واحد اقدام نمايند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی