قابل توجه دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی تمامی مقاطع تحصیلی(آقایان) | دوشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۶ ۰۶:۵۵:۴۷

باسلام، پیرو نامه شماره ۱۵۸۶۰۳ مورخ ۱۵/۰۱/۹۶ سازمان اموردانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بدینوسیله به اطلاع می رساند سامانه مجوز خروج از کشور”سامانه خدمات الکترونیک انتظامی”مشمولان به آدرس اینترنتی services.epolice.ir فعال شده است، لذا آن دسته از دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی که متقاضی خروج از کشور برای مقاصد زیارتی، غیرعلمی، علمی ، نیمه علمی و مطالعاتی می باشند، لازم است با رعایت نکات ذیل در سامانه مذکورثبت نام نمایند. ضمناحداکثرپس از دوروزکاری، نتیجه صدورمجوز در سامانه قابل مشاهده می باشد .خواهشمند است دانشجویان محترم از مراجعه حضوری جداًخودداری فرمایند.

۱- براي ورود به سيستم داشتن کدملي و کد سخا  الزامي است و براي دريافت کد سخا ميتوانيد به دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي پليس+۱۰مراجعه نماييد

۲- مشمولین متقاضی می بایست از معافیت تحصیلی یا مجوز سنوات ارفاقی اول و دوم برخوردار باشند. لازم به ذکراست سنوات اولیه معافیت تحصیلی دانشجویان کارشناسی ۵سال، کارشناسی ارشد ناپیوسته ۳سال ودکتری پیوسته ۶سال می باشد که در صورت اتمام سنوات اولیه وعدم فراغت از تحصیل، کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه می تواند حداکثر تا دونیمسال با افزایش سنوات تحصیلی دانشجویان مشمول موافقت نماید

۳- متقاضیان می بایست در زمان خروج از کشوردارای وضعیت در حال تحصیل باشند.ضمناً صدورمجوز خروج پس از ثبت آخرین نمره، برعهده معاونت محترم وظیفه عمومی استان می باشد.

۴- براي ورود به سيستم، به ترتیب کدملی و کد سخا بعنوان نام کاربری وکلمه عبور در نظر گرفته شده است.

۵- جهت جلوگيري از هرگونه سواستفاده هاي احتمالي از اطلاعات شخصي شما، از دسترسي سايرين به کد سخاي خود جلوگيري نماييد.

۶- براي ورود به سيستم ترجيحا از مکان هاي عمومي مانند کافي نت ها استفاده ننمایید.

فیلم آموزشی ورود به سامانه

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی