قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ | دوشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸:۵۹

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۵ به استحضار می رساند زمان ثبت نام اینترنتی و مراجعه حضوری متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به این دانشگاه با توجه به تاریخ های اعلام شده در اطلاعیه سازمان سنجش خودداری نموده و به اطلاعیه های بعدی دانشگاه درخصوص زمان و مدارک لازم برای ثبت نام توجه فرمایید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

• دیدگاه mm در ۱۱ آبان ۱۳۹۵

دانشجویانی که قبلا در شهریور در دانشگاه دیگری تبتنام کرده بودن ودر تکمیلظرفیت شرکت کردند ودر این دانشگاه قبول شده اند به گفته سازمان سنجش با اونها طبق دانشجویان انتقالی برخورد خواهدشد اونها برای تبتنام چکار باید بکنند؟

ایا قبول شدگان تکمیل ظرفیت ارشد ورودی مهرند یا بهمن؟

• دیدگاه رضا در ۱۲ آبان ۱۳۹۵

محبت بفرمایید اعلام بفرمایید
    بایستی از این ترم اومد اونجا یا از بهمن چون بنده در مرحله تکمیل
    ظرفیت گیلان قبول شدم.فیزیولوژی کاربردی ارشد.ممنونم از توجه شما

• دیدگاه salehi در ۱۹ آبان ۱۳۹۵

با احترام، نیمسال شروع به تحصیل در زمان ثبت نام حضوری اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی