قرارداد همکاری دانشکده فنی با شرکت هپی لند | سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۰۲:۵۵

در راستای اجرای مفاد تفاهم نامه شماره ۱۶۳۶۲۳/پ ۱۵ مورخ ۹۴/۱۱/۱۱معاونت پژوهشی دانشگاه و شرکت هپی لند و با پیگیری های گروه مهندسی نساجی قرارداد اجرایی جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی آزمایشگاه فیزیک الیاف گروه مهندسی نساجی دانشکده فنی دانشگاه گیلان به منظور اخذ مجوز های لازم برای تبدیل شدن به آزمایشگاه مرجع استاندارد بين شرکت هپی لند و دانشکده فنی دانشگاه گیلان در تاریخ ۹۶/۳/۱۳ منعقد ‌گردید.در این راستا و به منظور راه اندازی آزمایشگاه مرجع  استاندارد در زمینه ارزیابی الیاف، نخ و پارچه در استان و ارائه خدمات آزمایشگاهی و فنی مقرر شد تا طی همکاری مشترک، طرفین قرارداد نسبت به تکمیل، تجهیز، تعمیر و مستند سازی تجهیزات آزمایشگاهی موجود در آزمایشگاه فیزیک الیاف گروه مهندسی نساجی اقدامات عملی خود را انجام دهند.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

رشت-بزرگراه خلیج فارس(کیلومتر 5 جاده قزوین)
دانشکده فنی
به روز رسانی : روابط عمومی دانشگاه گیلان | pr@guilan.ac.ir