بازدید معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان رودسر و هیأت همراه از دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان | سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳:۳۹

جناب آقای یوسف پور امیر معاون محترم سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان رودسربه همراه رئیس و اعضای محترم شورای اسلامی شهر واجارگاه و شهردار محترم شهر واجارگاه ضمن بازدید از دانشکده فنی و مهندسی آمادگی کامل خود راجهت حمایت های لازم از این دانشکده اعلام نمودند. در این بازدید ریاست محترم دانشکده بر ضرورت نصب تابلوهای مسیر ورودی از غرب مازندران و شرق گیلان به سمت دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان تأکید نمودند که در پاسخ شهردار محترم شهر واجارگاه اعلام آمادگی خود را جهت اقدام لازم ابراز نمودند. همچنین مقرر گردید که این تعامل و همکاری تا دستیابی به ساختار نهایی یک دانشگاه صنعتی ادامه داشته باشد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

• تقویم آموزشی دانشگاه گیلان
  • تماس با ما