بازدید نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مهدوی | سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳:۳۷

نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مهدوی در دانشگاه گیلان جهت بازدید از دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و ارائه راهکارهای مناسب نشست صمیمانه ای با ریاست محترم، کارکنان و دانشجویان دانشکده داشتند. پس از برگزاری نماز جماعت ظهر وعصرکه به امامت ایشان برگزار گردید، ایشان در نشستی صمیمانه با ریاست و معاونت آموزشی دانشکده جهت راهکارهای در زمینه فعالیتها، امکانات و نیازهای فرهنگی دانشکده پرداختند.و پس از این نشست، نماینده نهاد رهبری به همراه مسؤلین دانشکده ازمنطقه وزمینه های ایجاد شده برای ساخت سازدانشکده ودانشگاه صنعتی گیلان بازدیدی به عمل آورداند در پایان ایشان نشست گرمی با دانشجویان فرهنگی دانشکده داشتندتا دانشجویان از نقطه نظرات ایشان بهرمند گرداند.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.

• تقویم آموزشی دانشگاه گیلان
  • تماس با ما