حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
آموزش قرآن کریم ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه | چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹:۰۹
img_20161101_194836

به همت کانون قرآن و معارف اسلامی دانشجویی، برنامه های آموزشی جهت ترویج و یادگیری قرآن کریم و آموزه های قرآنی در بین دانشجویان علاقمند به ویژه دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشجویی دختران و پسران دانشگاه گیلان، برگزار می شود.

برخی از فعالیت های انجام شده  این کانون در بازه زمانی آبان لغایت دی ماه سال ۹۵ به شرح زیر می باشد:

– برگزاری کلاس روخوانی و تجوید

-آموزش حفظ برای افراد علاقه مند

-آموزش مسائل دینی( داستان زندگی پیامبران و ائمه، نقل حکایت های آموزنده، نکات جالب و آموزنده از زندگی بزرگانی مانند امام خمینی(ره)،شهید مطهری و شهید بهشتی)

-آشنایی با قاریان مطرح و بزرگ قرآن کریم و نکاتی از زندگی ایشان و تلاش آنها برای یادگیری قرآن(استاد منشاوی، عبدالباسط و ….)

ـ تفسیر موضوعی قرآن

555ghoran

88ghoran%db%b2%db%b0%db%b1%db%b6%db%b1%db%b0%db%b2%db%b5_%db%b2%db%b0%db%b1%db%b5%db%b2%db%b80

معاونت فرهنگی و اجتماعی