حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
اردوی جهادی تابستان ۹۶ بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان | چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۶ ۰۸:۰۶:۱۳

اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان طبق برنامه ریزی های انجام شده در تابستان ۹۶ در چند مرحله انجام می شود که اولین مرحله از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان در تابستان ۹۶ ساخت پروژه مدرسه در روستای کوهستان حویق تالش بوسیله جهادگران بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان پایان یافت .
مرحله دوم اردو با حضور تعداد بیشتری از دانشجویان از روز چهارشنبه ۱۵ شهریور آغاز می شود. دانشجویان گرامی هم می توانند جهت ثبت نام و حضور در اردو به شماره ۳۰۰۰۷۶۵۰۰۰۳۲۱۰ پیامک بفرستند.

منطقه مورد نظر جهت محرومیت زدایی روستای کوهستان حویق تالش میباشد که فاقد هرگونه آب، برق،گاز، تلفن و حتی آنتن موبایل بوده و دارای یک جاده صعب العبور می باشد.
پروژه مدرسه؛ سومین پروژه اجرایی بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان، در این روستا می باشد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی