حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
بازدید از کارگاه های سنتی پارچه شب بافی قاسم آباد | پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۴:۱۴

طرح بازدید علمی از کارگاه های سنتی پارچه شب بافی قاسم آباد در تاریخ ۲۹ آذر ماه ۹۷ توسط کانون فرهنگی مهارت آموزی و انجمن علمی نساجی دانشگاه گیلان برگزار گردید.

در این بازدید که از ساعت ۸ صبح روز پنج شنبه لغایت ۷ عصر به طول انجامید، آقای دکتر مجتبی اکبری عضو محترم هیأت علمی رشته نساجی دانشگاه گیلان نیز در کنار دانشجویان حضور داشتند.

طی این بازدید دانشجویان ابتدا به خانه خلاقیت قاسم آباد رفته و مدیریت آنجا خانم صادقی حدود دو ساعت توضیحاتی راجع به طریقه بافت پارچه شب سنتی، تاریخچه، ابزار کار و بازار کار این رشته ارایه نمودند و دانشجویان نیز از نزدیک با شیوه کارشان آشنا شدند و انواع پارچه های بافته شده توسط هنرمندان را دیدند.

پس از بازدید از کارگاه، دانشجویان به همراه استاد اکبری به موزه مردم شناسی قاسم آباد رفتند و مدیریت موزه حدود یک ساعت به توضیح پیرامون انواع لباس و پوشاک و… موجود در موزه که متعلق به گذشته قاسم آباد بوده پرداختند و درباره طریق زندگی گذشته مردمان آن دیار نیز توضیحاتی دادند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی