حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
برگزاری جشن شب یلدا در دانشگاه گیلان | سه شنبه ۷ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱:۵۷
11

همزمان با آخرین شب پاییز به همت تشکل های دانشجویی دانشگاه، مراسم شب یلدا در دانشگاه گیلان برگزار شد.

به همت تشکل های دانشجویی و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی  و معاونت دانشجویی دانشگاه مراسمی باشکوه و بزرگ به مناسبت گرامیداشت “شب یلدا” در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

این جشن از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰  روز سه شنبه مورخ ۳۰ آذر ماه۹۵  در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی،  با استقبال پرشور دانشجویان و  با حضور  برخی مسئولین و اساتید برگزار شد.

شاهنامه خوانی توسط خانم دکتر غیوری از اساتید گروه زبان وادبیات فارسی دانشگاه، اجرای موسیقی زنده، مسابقات جذاب و پخش کلیپی که توسط خود دانشجویان ساخته شده بود از جمله برنامه های این جشن بود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی