حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
برگزاری کلاس مهارت های زندگی ویژه کارکنان دانشگاه گیلان | یکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۰۲:۵۶
33

معاونت فرهنگی و اجتماعی، کلاس مهارت های زندگی با عنوان «مهارت های زندگی با تأکید بر کنترل پرخاشگری » را ویژه کارکنان دانشگاه گیلان با حضور دکتر ایرج شاکری نیا عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه به عنوان مدرس در تاریخ ۱۱، ۱۳ و ۱۵دی ماه ۹۵ در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار نمود. در این کلاس به مهارت هایی زندگی از دیدگاه روانشناسی اعم از عوامل مؤثر در ایجاد خشم، کنترل و مدیریت آن اشاره شد.

این کلاس در ادامه سلسله کلاسهای مهارت های زندگی می باشد که در سال قبل و نیمه اول امسال ویژه کارکنان دانشگاه برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی