حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
جلسه شورای هماهنگی نمایندگان فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها | یکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱:۰۵
2

جلسه شورای هماهنگی نمایندگان فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها با حضور معاونت فرهنگی و اجتماعی در تاریخ ۹۵/۱۰/۱۲ در اتاق شورای معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه خانم دکتر کریمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تشکر از نمایندگان فرهنگی و اجتماعی، با مرور فعالیت های انجام شده در ترم جاری (جشنواره حرکت، رویش ، کرسی های آزاد اندیشی و مناظره های رضوی، مراسم روز دانشجو، مراسم یلدا و … ) درخصوص برنامه های شاخص ماه های آتی( کنفرانس ملی جغرافیا، همایش ملی روانشناسی و  همایش ملی صنایع غذایی)، حضور معاون فرهنگی و اجتماعی در جلسات شورای دانشکده ها و پیگیری برخی برنامه ها و کارها از طریق دانشکده ها، مطالبی را بیان داشتند.

ایشان همچنین با تأکید بر ضرورت کارآفرینی طرح های پیشنهادی برای دانشجویان در آینده؛ خواستار اجرای طرح های پژوهشی نو و ابداعی در انجمن های علمی شدند و آن را از اهداف اصلی و ملاک انجام  و اجرای طرح ها دانستند.

در ادامه نیز هر یک از نمایندگان دیدگاه های خود را در راستای مباحث مطرح شده بیان کردند و در این باره نیز تصمیماتی اتخاذ گردید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی