حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
جلسه هم اندیشی برگزاری همایش دانشجویی کانون های هلال احمر دانشگاه گیلان و دانشگاه علوم پزشکی | دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ ۰۶:۴۳:۲۰

جلسه هم اندیشی برگزاری “همایش دانشجویی کانون های هلال احمر دانشگاه گیلان و دانشگاه علوم پزشکی با همکاری جمعیت هلال احمر رشت”؛  در روز شنبه مورخ ۲۱ مرداد ماه ۹۶ در سازمان جمعیت هلال احمر رشت برگزار گردید.

در این جلسه که با هدف هماهنگی جهت آموزش اقدامات امداد و نجات و کمک های اولیه به صورت رایگان و همچنین برگزاری اردو های آموزشی، سیاحتی و زیارتی در سطح دانشجویان برگزار شد مقرر گردید همایش بزرگ دانشجویی ( ۵۵۰ نفر) با حضور مسئولین ارشد استان در تاریخ ۳۰ آبان ماه ۹۶ در تالار شهید مطهری به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار گردد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی