حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
جلسه کارگروه آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس | سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ ۰۵:۲۴:۲۸

جلسه کارگروه آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس روز سه شنبه مورخ ۱۱ دی ماه ۹۷ با حضور اعضای علمی تدوین دانشنامه دفاع مقدس و با حضور مدیر کل بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان، رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر موسوی رئیس پژوهشکده گیلانشناسی و رئیس اجرایی ـ علمی کارگروه تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان به تشریح عملکرد و گزارش روند اجرایی و مراحل پیشرفت تدوین دانشنامه پرداخت.

در ادامه سرهنگ بایرامی مدیر کل بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس با توضیح و تشریح عملکرد و اهداف کمیته های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، کمیته جغرافیا و عملیات و کمیته شهدا و اشخاص و تعداد مدخل های پیش بینی و استخراج شده خواستار حمایت همه جانبه دستگاه ها و رؤسای دانشگاهها در اجرای هدفمند تدوین دانشنامه شد.

جناب آقای دکتر رضی نیز با ابراز خرسندی از اینکه تهیه و تدوین دانشنامه با مشارکت دانشگاههاست عنوان نمودند که می توان با آنالیز اعتبار درخواستی بودجه دانشنامه دفاع مقدس، تبیین ایجاد گستردگی تهیه دانشنامه و جهت دهی پایان نامه ها مدت زمان اجرایی تدوین را کاهش داد.

همچنین ایشان نقش اصلی و برجسته دانشگاهها را؛ در روشمندی تهیه و تدوین دانشنامه و دیگری، دقت در ثبت وقایع تاریخی عنوان نمودند.

تصاویر بیشتر

معاونت فرهنگی و اجتماعی