حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
دهمین اردوی راهیان نور بسیج اداری دانشگاه گیلان ـ فروردین ۹۷ | سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ ۰۵:۱۷:۳۷

بسیج اداری منتظران المهدی(عج) دانشگاه با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان همانند سالهای گذشته، دهمین اردوی راهیان نور کارکنان دانشگاه به همراه خانواده را در سال ۹۷ برگزار  نمود .

در این سفر که به مقصد خرمشهر جهت بازدید از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و با هدف شناخت بیشتر مناطق عملیاتی دفاع مقدس جنوب و حماسه‌ها و یادمان‌ها به عنوان یکی از محورهای فرهنگی با عظمت و اثرگذار در فرهنگ عمومی جامعه برگزار گردید، کارکنان دانشگاه گیلان به همراه خانواده (به تعداد۷۵نفر) حضور داشتند.

اقامه نماز جماعت در مسجد جامع خرمشهر، زیارت مرقد دانیال نبی (واقع در شهر شوش) و امامزاده علی بن مهزیار اهوازی در شهر اهواز، بازدید از مناطق عملیاتی( اروند کنار، شلمچه، طلائیه و…)،بازدید از پاسگاه زید و جلسه بصیرت افزایی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر بصیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان از جمله برنامه های اردوی راهیان نور ۹۷ بود.

شایان ذکر است این اردوی شش روزه از تاریخ ۵  فروردین آغاز  و تا ۱۱ فروردین ماه ادامه داشت.

معاونت فرهنگی و اجتماعی