حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
دومین کنفرانس دانشجویی شیمی ایران
50in70

انجمن علمی دانشجویی صنایع شیمیایی دانشگاه گیلان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان دومین کنفرانس دانشجویی شیمی ایران و اولین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان شیمی ایران را در تاریخ ۱۴ الی ۱۶ مهر ماه ۱۳۹۴برگزار می نماید.

همواره شور و نشاط فعالیت های دانشجویی، موجب پویایی و رونق مراکز علمی و تحقیقاتی، از جمله دانشگاه ها بوده اند. از طرفی، این عرصه به موجب ذهن نامحدود و خارج از روزمرگی دانشجویان همواره با بروز نوآوری های علمی و اجرایی زیادی از جانب آینده سازان کشور سربلندمان، ایران همراه است.

تعدادی از برنامه های پیش بینی شده در برگزاری:
– برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان شیمی کشور
– برپایی نمایشگاه فرهنگی و هنری استان گیلان در حاشیه برگزاری کنفرانس
– برگزاری مسابقات جانبی در خلال برگزرای کنفرانس
– برگزرای شورای انجمن های علمی دانشجویی شیمی دانشگاه های سراسر کشور
– برگزاری کارگاه های نوین با رویکردی نوآورانه
– برگزاری میزگردهای بحث و بررسی مسایل روز علمی و آموزشی دانشجویان کشور و بررسی آلودگی های ممکن از جانب صنعت بر روی محیط زیست
– بازدید از موزه میراث روستایی استان گیلان، نگین فرهنگی و معماری شمال کشور
– بازدید از اماکن فرهنگی، تفریحی و تاریخی کلانشهر رشت، دروازه تمدن
– برگزاری سخنرانی های کلیدی
– بازدیدهای علمی با رویکردی متفاوت و تخصصی در گرایش های مختلف با همکاری انجمن صنایع شیمیایی دانشکده علوم پایه و کمیته ارتباط با صنعت تیم اجرایی و دانشگاه

شروع دریافت مقالات کامل : ۲۷ اردیبهشت ماه ۹۴