حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
سمینار علمی روند طراحی در معماری در دانشگاه برگزار شد | پنج شنبه ۹ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳:۰۲
img_4448

سمینار علمی روند طراحی در معماری به همت انجمن علمی معماری و با سخنرانی دکتر علیرضا تغابنی از معماران برنده جوایز متعدد معماری از جمله جایزه معمار و از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان طی دو روز در تالار شهید مطهری دانشکده کشاورزی برگزار شد.

این سمینار با هدف تشریح فرایند طراحی و نحوه استفاده از تحقیقات در حوزه های مختلف معماری و اثر گذاری آن روی شکل گیری بنای معماری برگزار شد که  در روز دوم توام با کارگاه آموزشی روند طراحی با نگاهی به معماری سنتی ایرانی و اخذ ایده های جدید از آن بود.

نمایشگاه مبانی در دانشگاه – دانشکده معماری و هنر

معاونت فرهنگی و اجتماعی