حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
فراخوان ثبت نام سی و دومين دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان مرحله دانشگاهی | سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳:۵۲
image635955353503457683

به منظور فراهم آوردن زمينه‌اي جهت انس بيش از پيش دانشجويان با کلام انسان‌ساز الهي و مفاهيم تعالي بخش آن و همچنين نشر و بسط فضاي معنوي و عطرآگين قرآن و عترت در محيط دانشگاهي، سی و دومين دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان برگزار می گردد.

این جشنواره شامل بخش های آوايي، معارفي، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری و در مجموع بخش ها شامل ۳۵ رشته می باشد. زمان برگزاری مرحله دانشگاهی بهمن ماه ۱۳۹۵ و مرحله منطقه ای نیمه اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ و نیز مرحله سراسری تابستان ۱۳۹۶می باشد.

دانشجویان علاقه مند می توانند جهت ثبت نام به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه واقع در طبقه سوم سازمان مرکزی مراجعه و یا با شماره ۳۳۶۹۰۵۲۱ تماس حاصل نمایند.

زمان ثبت نام : ۵ دی ماه لغایت ۲۵ بهمن ماه ۹۵

آیین نامه

اداره پشتيباني از فعاليت هاي ديني و قرآني اعلام كرد:

بخشی از کتابها و منابع سي و دومين جشنواره سراسري قرآن و عترت که  مربوط به نشر معارف مي باشد از طریق اپلیکیشن پاتوق کتاب و با تخفیف ویژه در اختیار دانشجويان قرار گرفته شده است.

جهت پیگیری ابتدا برنامه پاتوق کتاب را از درگاه بازار دانلود کرده و بعد از ورود به پاتوق کتاب به بخش ویترین وارد شده بنر مسابقات قرآن و عترت دانشجویان را ملاحظه نمایید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی