حضرت محمد (ص) :محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است، اگر چه اندك باشد. نهج الفصاحه ص۱۶۷،ح ۷۳
مسابقه ملی سازه های ماکارونی ـ اردیبهشت ماه ۹۵ ـ دانشگاه گیلان

اولین دوره ی مسابقات ملی سازه های ماکارونی دانشگاه گیلان

اولین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی در دانشگاه گیلان با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان این دانشگاه با سازه های ماکارونی و ایجاد علاقمندی در آنها برای گرایش به این رشته در تاریخ های ۶ الی ۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ به پشتوانه الهی و با کمک مسئولین دانشگاه و همت اعضای انجمن علمی سازه های ماکارونی دانشگاه گیلان برگزار گردید و مورد توجه بسیاری از دانشجویان نیز قرار گرفت.

این سری از مسابقات با شرکت بیش از ۴۰ تیم از ۲۵ دانشگاه کشور و ۱۵ استان و در مجموع ۷۵ سازه، در تالار شهید مطهری دانشکده ی کشاورزی برگزار گردید.

افتتاحیه این مسابقات در روز سه شنبه (۷ اردیبهشت) راس ساعت ۱۰:۳۰ صبح با حضور مهمانانی چون معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان خانم دکتر کریمی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان  دکتر عزیزپور، ریاست دانشکده فنی، مدیر گروه عمران دانشکده فنی، دکتر صدر ممتازی استاد راهنمای انجمن علمی سازه های ماکارونی دانشگاه گیلان،  دکتر جمشیدی ریاست اسبق شورای اسلامی کلانشهر رشت،  خانم دکتر پیشگر عضو شورای اسلامی کلانشهر و همچنین با حضور  کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه و همچنین تعدادی از اساتید دانشکده فنی برگزار گردید.

مراسم افتتاحیه با تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید آغاز گردید و پس از پخش سرود ملی، دکتر صدر ممتازی بعنوان استاد راهنمای این انجمن به تبیین مسیر پیموده شده جهت برگزاری مسابقه پرداختند.

سپس مهندس سید ابوالفضل ابراهیمی دبیر سابق انجمن علمی عمران و همچنین انجمن علمی سازه های ماکارونی دانشگاه گیلان و  دبیر برگزاری این مسابقه ی ملی در خصوص روند اجرای مسابقه و تقدیر و تشکر از افرادی که در برگزاری این رویداد ملی دخیل بودند مباحثی را مطرح نمودند.

بارگذاری سازه ها در طی دو روز سه شنبه و چهارشنبه در دوبخش ۴۵ سانتیمتری و بخش یک متری انجام گرفت و در پایان مسابقه و در مراسم اختتامیه پس از داوری نهایی، تیم های برتر به ترتیب زیر  معرفی شدند.

مسابقه در  گرایش راندمانی برگزار گردید و ملاک برتری و رتبه بندی سازه ها، بالاتر بودن راندمان سازه(حاصل تقسیم وزن تحمل شده به گرم به وزن خود سازه به گرم) بود.

تمامی سازه ها می بایست طبق نکات و ضوابط آیین نامه منتشر شده، از جمله ضوابط چسب کاری و … ساخته می شد و هرگونه تخلف از این ضوابط موجب حذف سازه می گردید.

بخش ۴۵ سانتیمتری:

تیم اول: دانشگاه آزاد زاهدان

تیم دوم: دانشگاه آزاد بویین زهرا

تیم سوم : دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی

بخش یک متری:

تیم اول : دانشگاه آزاد زاهدان

تیم دوم : دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی

تیم سوم: دانشگاه گیلان

شایان ذکر است خبرگزاری های استان گیلان، شبکه خبر و همچنین شبکه آموزش جهت پوشش خبری این مسابقات در سالن برگزاری مسابقه در مراسم افتتاحیه حضور داشتند.

(0) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13)

معاونت فرهنگی و اجتماعی